Stefan Aruxandei ... ganduri

sâmbătă, 20 octombrie 2012



Stefan Banica lanseaza pe 24 octombrie noul album,
 “Altceva”


Pe 24 octombrie, la ora 18:30, la AFI Palace Cotroceni, zona patinoar, Stefan Banica va lansa noul sau material discografic – “Altceva” – al 14-lea album de autor din cariera. Albumul se numeste «Altceva» nu doar pentru ca in playlist se regaseste un cantec cu acest titlu, ci pentru ca este chiar altceva fata de discurile scoase de Stefan Banica pana in prezent. «Altceva» este un proiect complex, o provocare atat pentru public, cat si pentru artist, contine surprize mari, colaborari inedite, influente muzicale din alte genuri decat cele cu care v-a obisnuit Stefan Banica, cum ar fi R&B sau reggae, chiar daca la baza ramane rock’n’roll-ul. Doi dintre invitatii speciali ai lui Stefan Banica de pe acest album sunt Marius Moga si Pacha Man. De asemenea, au mai colaborat la inregistrari Flavius Teodosiu, Berti Barbera, Chupi (Mandinga) sau soprana Mediana Vlad.

 « Albumul «Altceva» e un material interesant si divers, care acopera o paleta larga de gusturi. Colaborarile inedite si influentele stilistice aduc un plus de culoare acestui album. Merita sa-l ascultati, vi-l recomand din tot sufletul ! » - Stefan Banica

Albumul «Altceva» contine 13 cantece, incluzand 2 bonus track-uri. Unul dintre bonus track-uri este «Noaptea de Craciun», un cantec nou de Craciun, care a dat si titlul concertelor de Craciun din acest an – «O noapte de Craciun cu Stefan Banica» - care vor avea loc pe 13 si 14 decembrie la Sala Palatului. Iata alte cateva titluri de pe noul material: «Ce e dragostea?», «Alerg printre stele», «Vino», «Inger pe pamant», «Pana la capat» sau «E-un caine maxim, ba!». De asemenea, piesa «Nu e prea tarziu», care a fost deja promovata ca single si videoclip, se va regasi pe album.

Teaser videoclip "Ce e dragostea?" - Stefan Banica feat.Marius Moga


“Ce e dragostea?”, Stefan Banica featuring Marius Moga, este cel mai nou single extras de pe albumul „Altceva”, ce va fi lansat la radio luni, 22 octombrie, ora 9, la emisiunea „Desteptarea”, EuropaFM. De asemenea, piesa va fi promovata printr-un videoclip, ale carui filmari s-au incheiat acum cateva zile. Premiera videoclipului va avea loc cu o zi inaintea evenimentului de lansare a albumului, mai exact pe 23 octombrie la ProTV, in cadrul emisiunii Happy Hour. „Ce e dragostea?” este un videoclip de imagine, s-a filmat la Palatul Snagov, intr-o atmosfera romantica, iar regia ii apartine lui Iulian Moga. Conceput intr-o cheie dramatica, clipul pune in valoare versurile piesei, iar personajele rememoreaza momente ale unei relatii apuse si regretul de a intelege abia la final ce e dragostea cu adevarat. E ca si cand ai pierdut momentul sa te urci in trenul vietii, pe care, poate, nu-l vei mai prinde niciodata.


Noul album, „Altceva”, va fi promovat in cadrul turneului cu acelasi nume, care va avea startul pe 27 octombrie si va cuprinde 9 orase din tara: Constanta (27 octombrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Piatra Neamt (29 octombrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Bacau (30 octombrie, Teatrul de Vara), Craiova (10 nov, Casa de Cultura a Studentilor), Cluj (11 nov, Casa de Cultura a Studentilor), Pitesti (12 nov, Casa de Cultura), Ploiesti (17 nov, Casa de Cultura), Iasi (18 nov, Casa de Cultura a Sindicatelor), Brasov (20 nov, Teatrul Dramatic “Sica Alexandrescu”).

Albumul “Altceva” va aparea pe piata in cateva zile, insa poate fi deja precomandat de pe site-ul ProVideo, accesand urmatorul link: http://www.provideo.ro/Catalogs/Filme/Muzica/Altceva/8792m.aspx sau intrand pe site-ul www.stefanbanica.ro, la sectiunea Comenzi.
Informatii despre activitatea lui Stefan Banica pot fi gasite atat pe site-ul oficial mentionat mai sus, dar si pe pagina sa de facebook: http://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial .