Stefan Aruxandei ... ganduri

joi, 17 ianuarie 2013


Stefan Banica pregateste pentru 7 si 8 martie concertele unplugged “Ce e dragostea?”, dedicate doamnelor si domnisoarelor 

Stefan Banica va sustine si in acest an doua concerte extraordinare unplugged, dedicate, in mod special, doamnelor si domnisoarelor, cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, pe 7 & 8 martie, ora 19:30, la Circ & Variete Globus Bucuresti. Spectacolele se vor numi “Ce e dragostea?”, titlu dat de unul dintre cele mai recente single-uri lansate de Stefan Banica, in colaborare cu Marius Moga, extras de pe noul album “Altceva”. 

Dupa succesul inregistrat in 2011 si 2012, artistul revine in luna martie cu spectacolele sale unplugged la Circ & Variete Globus, pentru al treilea an consecutiv. Luna martie este una de gratie pentru doamne si domnisoare, iar spectacolele lui Stefan Banica vin sa sublinieze acest eveniment – Ziua Internationala a Femeii -, fiind un prilej deosebit pentru a le aduce in dar cele mai frumoase cantece de dragoste pe care le-a lansat de-a lungul anilor, interpretate in varianta acustica. In concertele din luna martie veti putea descoperi, in varianta unplugged, atat piese cunoscute, care au fost promovate la radio sau prin videoclipuri, dar si cantece care au ramas doar pe albumele artistului sau care au fost cantate rareori in concerte. 

Biletele se gasesc la Circ & Variete Globus, Sala Palatului si pe site-urile: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro 

"Ce e dragostea?" va fi un concert de suflet, dedicat, in mod special, doamnelor si domnisoarelor, pentru toate varstele. De-a lungul anilor am compus foarte multe cantece de dragoste pentru albumele mele, iar concertele de pe 7 si 8 martie, de la Circ & Variete Globus, vor fi o ocazie potrivita de a le canta in varianta unplugged, intr-o maniera calda, care lasa doar muzica sa vorbeasca. Anul acesta se vor regasi in concert, in varianta acustica, si cantece de dragoste de pe cel mai nou album al meu, "Altceva". Astept cu drag sa ne revedem!" – Stefan Banica 



Concertele unplugged marca Stefan Banica aduc o atmosfera cu totul diferita fata de traditionalele sale concerte de Craciun. Concertul unplugged presupune o reinterpretare a cantecelor intr-o alta varianta fata de cele cu care publicul este obisnuit de pe discuri sau din alte show-uri, folosindu-se instrumente acustice, sunetul fiind unul cald, ce confera emotia specifica acestui gen de spectacol. Concertul unplugged se desfasoara intr-un spatiu neconventional, decorul fiind conceput special in ideea de a crea un cadru intim, cald, cu accent pe emotie, iar contactul artistului cu publicul este unul mai direct, mai apropiat. Spectacolul unplugged este unul pretentios si nu foarte popularizat in Romania, de aceea sunt foarte putini artisti, cel putin din Romania, care pot sustine un unplugged, dat fiind faptul ca acest gen nu este deloc unul facil si reprezinta pentru orice artist o adevarata provocare profesionala. 

In concertele unplugged “Ce e dragostea?”, pe care Stefan Banica le va sustine la Circ & Variete Globus Bucuresti pe 7 si 8 martie, ora 19:30, se vor regasi cele mai frumoase melodii de dragoste lansate de artist, aparute pe discurile sale de-a lungul anilor. Vor fi cantece mai noi sau mai vechi si, bineinteles, nu vor lipsi cantecele de dragoste de pe cel mai recent album semnat Stefan Banica, “Altceva”, lansat in luna octombrie a anului trecut, de pe care au fost lansate deja 3 single-uri: “Nu e prea tarziu”, “Ce e dragostea?” si, in decembrie, “Noaptea de Craciun”. 

Stefan Banica, 7 & 8 martie, ora 19:30, la Circ & Variete Globus Bucuresti - “Ce e dragostea?” - doua concerte unplugged de exceptie pentru doua seri de neuitat! 

 www.stefanbanica.ro 
www.facebook.com/StefanBanicaOfficial 
 www.twitter.com/banicastefan