Stefan Aruxandei ... ganduri

miercuri, 23 septembrie 2009


Stefan Banica - revine "Descult in parc"


Stefan Banica reia seria spectacolelor de teatru cu piesa "Descult in parc", pe care o regizeaza si in care interpreteaza si rolul principal.
Sambata, 26 septembrie si luni, 28 septembrie, se vor desfasura primele doua reprezentatii la Teatrul de Opereta "Ion Dacian" din Bucuresti, incepand cu ora 19,30!





luni, 14 septembrie 2009

Lady Gaga - live la Video Music Awards 2009



UN SHOW ABSOLUT DEMENTIALLLLLL !!!

sâmbătă, 12 septembrie 2009

WHITNEY HOUSTON - "I LOOK TO YOU"


Primul single de pe noul album Whitney Houston, "I look to you", este absolut demential, iar videoclipul este de o simplitate si o frumusete dezarmante. Am vazut in acest clip o W.Houston care parca isi asuma toate greselile, plina de recunostinta pentru tot ce i-a oferit si ii ofera viata, pentru aceasta noua sansa, pentru publicul ei, care nu a uitat-o. Whitney, in ciuda vietii ei dezordonate, arata fantastic, parca e fara varsta. Succesul nu a intarziat sa apara, fiind cea mai vanduta cantareata americana din acest an, doar dupa cateva saptamani de la lansarea acestui nou album. Doar este vorba de o adevarata legenda a muzicii, care merita cu prisosinta toata aceasta recunoastere a unui public care a asteptat-o ani la rand sa revina. Si se pare ca a meritat asteptarea!