Stefan Aruxandei ... ganduri

luni, 30 ianuarie 2012


Stefan Banica sustine 2 concerte extraordinare, dedicate femeii, pe 8 & 9 martie:
“Te iubesc, femeie!”


Dupa succesul inregistrat anul trecut cu spectacolul unplugged “Te iubesc, femeie!”, Stefan Banica a ales sa sarbatoreasca femeia si in acest an prin doua concerte extraordinare pe 8 & 9 martie, dedicate in mod special doamnelor si domnisoarelor. Concertele vor avea loc la Circ & Variete Globus Bucuresti incepand cu ora 19:30 si vor aduce in dar cele mai frumoase cantece de dragoste lansate de Stefan Banica de-a lungul carierei.

Concertele unplugged “Te iubesc, femeie!” aduc o atmosfera cu totul diferita fata de traditionalele concerte de Craciun sustinute de Stefan Banica. Spectacolele unplugged se desfasoara intr-un spatiu neconventional, intr-un cadru intim, cu accent pe emotie, caldura, printr-un contact direct al artistului cu publicul. Decorul acestui gen de spectacol este special conceput in acest sens, creand intimitatea specifica concertelor unplugged.




In concert se vor regasi cele mai frumoase melodii de dragoste pe care le-a compus Stefan Banica de-a lungul carierei, cantece mai noi sau mai vechi, aparute pe discurile sale de-a lungul anilor. Unele piese au fost promovate pe radiouri sau transformate in videoclipuri, dar altele au ramas doar pe albumele artistului sau au fost cantate rareori in concerte. Spectacolele de pe 8 si 9 martie vor prilejui o ocazie potrivita pentru a fi cantate. Melodiile cunoscute, cantate in varianta acustica, isi vor demonstra inca o data valoarea prin aceasta maniera de abordare.

“Anul trecut, membrii trupei mele au declarat concertul unplugged “Te iubesc, femeie!”, din luna martie, cel mai aproape de suflet concert din cariera lor. Pentru mine a fost ceva cu totul inedit, cantand piesele mele, mai noi si mai vechi, in varianta acustica intr-o atmosfera exceptionala creata de public. Sper ca aceste concerte unplugged din luna martie sa devina o traditie, asa cum sunt concertele mele de Craciun. Va asteptam cu toata dragostea!” – Stefan Banica

Asa cum au fost si concertele unplugged “Te iubesc, femeie!” de anul trecut, si cele din acest an vor avea o incarcatura emotionala puternica pentru artistii prezenti pe scena, spectacolul unplugged fiind o adevarata provocare profesionala.

In afara de Rock’n’Roll Band si grupul The 50’s, Stefan Banica va avea invitati in concert si alti artisti valorosi, care vor completa si vor da un plus de valoare spectacolului.

Biletele se gasesc la Circ & Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Teatrul National de Opereta "Ion Dacian", Magazinul Unirea ( parter ), statia de metrou Unirii 2, magazinele Carrefour si pe site-urile www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro.

Stefan Banica are o cariera prodigioasa de peste 20 de ani in muzica, teatru, film si televiziune. A sustinut pana in prezent peste 1000 de concerte, cu peste 165.000 de bilete vandute. A lansat 13 discuri de autor, vandute in peste 500.000 de exemplare, premiate cu 5 discuri de aur si 2 de platina, concertele sale de Craciun stabilind adevarate recorduri pentru Romania ca numar de concerte de anvergura sustinute consecutiv si ca numar de spectatori! Numeroase alte distinctii vin in completarea palmaresului sau impresionant, Stefan Banica fiind unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania.

www.stefanbanica.ro
www.facebook.com/StefanBanicaOfficial
www.twitter.com/banicastefan

duminică, 29 ianuarie 2012



MALINA OLINESCU - O ADIERE DISCRETA DE PRIMAVARA


Ce poti spune atunci cand un prieten drag, sau care ti-a fost candva foarte aproape, nu mai este? Te simti neputincios, ai vrea sa dai timpul inapoi si sa repari unele greseli si sa petreci mai mult timp cu acea persoana, sa-i fii aproape atunci cand are nevoie. Dar, din pacate, nu ne dam seama de toate astea decat atunci cand, poate, e prea tarziu, cand totul este consumat si ireversibil. Si nu ne ramane decat sa traim cu sentimentul de vinovatie ca am fi putut face ceva, sa fi incercat sa deraiem drumul implacabil al acelui destin, sa fi facut ceva ce ne-ar fi putut sta in putinta, dar nu am facut. Ramane sa ne obisnuim sa traim cu durerea si sa facem ceva astfel incat amintirea acestui prieten drag sa dainuiasca.

La multi ani, Malina, acolo, sus, printre stele!

Cu dor,
S