Stefan Aruxandei ... ganduri

miercuri, 15 aprilie 2009


"Onegin" - un film care nu trebuie ratat

Chiar daca a aparut in 1999, eu nu auzisem de acest film pana mai ieri. In week-endul trecut cautam pe net filme mai vechi si, intamplator, am dat peste filmul ""Onegin", in rolurile principale - Ralph Fiennes si Liv Tyler. Vizionarea acestui film mi-a provocat mari surprize, este de-o frumusete coplesitoare totul: locatiile, unghiurile in care este filmat, cadrele special create, totul este plin de poezie, dragoste, durere, neimpliniri, frumusete. Liv Tyler este intruchiparea feminitatii, un joc atat de sincer, profund si ingenuu, ca sa nu mai vorbesc de frumusetea ei dezarmanta ( este de 10 ori mai frumoasa decat toate Angelinele Jolie ). Ralph Fiennes, care nu mai are nevoie de nici o prezentare, face un rol pe masura talentului sau extraordinar.
Vizionand filmul am avut senzatii diverse, a fost ca si cum as fi vazut cele mai frumoase picturi, as fi citit cele mai bune carti si as fi ascultat o muzica de vis, si toate acestea intr-un film :"Onegin".
Recomand aceasta pelicula cu caldura, la final de saptamana, cand ai chef ca timp de o ora si jumatate sa sa te "imbogatesti" cu un film de arta, pe care l-as numi capodopera.

Iata un mic montaj cu imagini din film:


Iar acesta este afisul filmului:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu