Stefan Aruxandei ... ganduri

luni, 30 noiembrie 2009


Andreea Marin Banica - 1 decembrie, ora 15, Carrefour Orhideea, Bucuresti - prezentarea colectiei pentru bebelusi VIOLET by Andreea Marin Banica si a volumului "PRETUIESTE VIATA"



ANDREEA MARIN BANICA
- lansarea volumului "PRETUIESTE VIATA", Targul international Gaudeamus, 28 noiembrie 2009 - un adevarat succes -

duminică, 22 noiembrie 2009

"As vrea sa le stiu pe toate ..."




marți, 17 noiembrie 2009

Cand viata pare nedreapta ...

Am aflat de la un amic ca a mai aparut un album Laura Stoica saptamana trecuta impreuna cu revista Felicia. Mai mult m-am intristat afland aceasta veste. M-a bucurat un singur lucru: faptul ca muzica Laurei va ajunge la oamenii care au iubit-o, care au apreciat-o cu adevarat! Atat! Pe acest album pot fi ascultate melodii care nu au mai aparut, unele deloc, iar altele in alte forme, remixate. Eu stiam acest album inca din anul 2000, cand Laura se zbatea cu disperare sa lanseze acest material discografic, insa fara nici un succes la acea vreme. Vad ca "vremea" a venit acum :(((!!! Aceeasi oameni care acum 9 ani ii intorceau spatele astazi ii lanseaza album dupa album, e cea mai grava forma de ipocrizie pe care am intalnit-o vreodata. Un om valoreaza mai mult nefiind decat fiind, cand spun "valoreaza" ma refer la "pret", cam cat face omul, iar daca face, de ce sa nu "profitam", gandesc probabil unii?! Si profita, sunt convis ca dorm linistiti noaptea, fara mustrari, fara remuscari ca au intors candva spatele unuli om care muncea din greu, nu dormea noptile din cauza gandurilor grele, de disperare ca oare ce s-o mai intampla cu viata si profesia lui? Dar,intr-o zi acest om plin de ganduri, tristeti, neimpliniri personale si mai apoi profesionale s-a trezit. Probabil parea o zi ca toate celelalte, inca un spectacol intr-un mic orasel, poate ca nimic nu a dat semne ca va fi o altfel de zi, diferita total de celelalte, o zi de rascruce, o mana grea a destinului (daca exista). Aceasta zi, acel spectacol, in acel 9 martie timpul s-a oprit pentru totdeauna pentru omul nostru, ceasul nu a mai ticait, inima nu a mai batut. S-a lasat cortina definitiv peste viata si o tristete fara margini in sufletele celor care i-au fost aproape. De atunci totul e ... amintire! ... dar si tristete, durere, neintelegere a ceea ce s-a intamplat si de ce s-a intamplat. Multe intrebari pe o margine de "comert", un disc aruncat intr-un plastic langa o revista. A fost odata ... , insa acum e doar o poza, un disc si o revista din care omul care a fost priveste printre franjurile unei vieti zbuciumate! Ma revolt a mia oara, pentru ca altfel nu pot.
Sper ca Laura si Cristi, acolo unde sunt, sa-si fi gasit linistea, ar merita-o!


( e posibil sa fi fost incoerent, ilogic in exprimare, dar de aia sunt doar " ...ganduri", fara alte pretentii :)


joi, 12 noiembrie 2009

CharityGift.ro - primul magazin online in care toate produsele contin o donatie, sarbatoreste primul an de la lansare in stil caritabil pe 17 noiembrie!

Marti, 17 noiembrie, ora 20 in club Fabrica din Bucuresti se vor aduna toti prietenii si sustinatorii CharityGift.ro pentru un eveniment aniversar caritabil unde vor concerta Byron, Alexandrina, Spitalul de Urgenta, Hi-Q si Lu Cozma & Sorin Romanescu.

Voluntarii CharityGift.ro si prietenii proiectului vor sarbatori offline, iar contravaloarea tuturor biletelor de intrare va fi donata catre un ONG. Acest ONG va fi ales de catre toti utilizatorii CharityGift.ro pe prima pagina a site-ului, printr-un sondaj ce va fi afisat pana pe 24 noiembrie. Beneficiarii ONG-ul cu cele mai multe voturi stranse vor primi pe 25 noiembrie primul lor cadou de Craciun.

Concertul este organizat de CharityGift.ro, este sustinut de Radio Zu, impreuna cu Image Factory, byron Management, club Fabrica, metropotam.ro, eOk.ro, bestmusic.ro, iconcert.ro, muzicabuna.ro, maximum rock, port.ro, adoptaunong.ro, Lume Buna, Kudika, Amelie, Tabu, mayra si Fab.

vineri, 6 noiembrie 2009

Stefan Banica
- Concert extraordinar de Craciun, 2009 -



Stefan Banica - Concert extraordinar de Craciun, 2009 - 10, 11, 12, 13 decembrie, ora 19,30, Sala Palatului, Bucuresti. Biletele s-au pus in vanzare la casele de bilete de la Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, staţia de metrou Unirii 2, reţeaua magazinelor Diverta si Germanos, reţeaua Carrefour şi online pe: biletedelatati.ro, vandbilete.ro, bilete.ro, blt.ro, vreaubilet.ro, ticketpoint.ro si eventim.ro!





duminică, 1 noiembrie 2009

"THIS IS IT"

Am fost ieri la cinema sa vad "This is it" - un film despre o megaproductie, film care ne face martori la construirea unui show unic, ce-ar fi urmat daca ..... ! O muzica fantastica, care se va situa intotdeauna in afara modei, varstelor, generatiilor, pentru ca este mult prea mare muzica lui Michael Jackson pentru a putea fi categorisita in vreun fel! Sunt multe discutii, este sau nu este Michael in acele imagini? Din punctul meu de vedere, omul din film era mult prea "in vana" ca sa moara doar dupa cateva saptamani din cauze naturale. Una peste alta, in film sunt momente foarte emotionante. La final am vazut in sala de cinema copii care plangeau!