Stefan Aruxandei ... ganduri

luni, 30 august 2010


Petitia "Andreea Marin Banica - Asociatia "Salveaza Vieti" - http://www.petitieonline.ro/petitie-p61986055.html



Andreea Marin Banica - Asociatia "Salveaza Vieti" - va implicati alaturi de noi?



Andreea Marin Banica - Asociatia "Salveaza Vieti" - va implicati alaturi de noi?

30/08/2010

categorie: Guvernare, administrativ, Sanatate, Social.



Dragii mei,


Sunt Andreea Marin Banica si imi doresc sa facem o schimbare in bine pentru sanatatea noastra! Sunt alaturi de asociatia Salveaza Vieti in incercarea de a oferi vietii o sansa. In Romania, Ordinul 50/2004 ar trebui sa acorde romanilor banii necesari tratamentelor in strainatate, pentru boli ce nu pot fi tratate la noi in tara. Este vorba de tratamente ce nu pot fi decontate prin E112, precum leucemii, tumori cerebrale sau alte forme galopante de cancer.

Solicitam Ministerului Sanatatii:

1. Modificarea Ordinului 50/2004 in sprijinul bolnavilor pentru care timpul de asteptare este vital; vrem un pachet legislativ care sa contina termene precise pentru rezolvarea prioritara a dosarelor si sanctiuni severe pentru nerespectarea lor.

Pentru ca Moartea este implacabila si are termene precise!

2. Transparentizarea acestei proceduri si a banilor alocati si cheltuiti de Ministerul Sanatatii, pe site-ul acestuia.

Fiecare om ce sufera de o boala grea merita o sansa la viata, merita speranta unei zile in care va fi sanatos. O vorba din popor spune ca "Unde-s multi, puterea creste". Va rog sa semnati aceasta petitie si astfel putem schimba impreuna o lege prost intocmita. Meritam sa fim tratati cu respect in tara noastra, fiecare om merita o sansa la viata.

Pentru a vedea scrisoarea deschisa adresata Ministrului Sanatatii, precum si alte informatii legate de Campania noastra vizitati site-ul asociatiei Salveaza Vieti (www.salveazavieti.ro) si, de asemenea, va astept pe blogul meu, www.andreeamarinbanica.acasa.ro .

Cu drag si cu speranta ca putem face impreuna un pas inainte pentru viata noastra,

Andreea Marin Banica


Un comentariu:

  1. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

    RăspundețiȘtergere