Stefan Aruxandei ... ganduri

luni, 23 august 2010


sursa - http://www.stefanbanicajr.ro/super-love/ro/


CAMPANIA SUPER-LOVE

- pe site-ul oficial http://www.stefanbanica.ro -



Campania Super-Love isi propune realizarea primei baze de date atasate unui site oficial al unui artist / compozitor roman, care a creat traditie prin muzica sa, baza de date care-i aduna la un loc pe toti cei care-i iubesc muzica, ii cunosc refrenele si ii urmaresc cariera cu fidelitate.

In ultimii 9 ani, numai la concertele sale traditionale de Craciun, Stefan Banica a reusit sa aduca impreuna, prin muzica sa, un numar impresionant de spectatori. Toate show-rile au fost sold-out si au insumat peste 130.000 de bilete vandute. Stefan Banica a stabilit si recordul pentru Romania: 7 concerte de amploare, sustinute zi de zi la Sala Palatului. Concertul Extraordinar de Craciun Stefan Banica este una dintre cele mai complexe productii de gen din tara.

Campania Super-Love va dura pana la sfarsitul anului 2010 si este gandita in doua etape:

Etapa 1

Prima etapa se desfasoara pana la evenimentul de lansare a albumului “Super-Love” din aceasta toamna, unde va fi premiat primul castigator al campaniei Super-Love, ales dintre cei inscrisi pana atunci in baza de date Super-Love (detalii mai jos).

Chiar tu poti fi castigatorul primei etape si invitatul special al lui Stefan Banica la evenimentul de lansare al noului sau album, “Super-Love”,
la Bucuresti1, unde vei primi primul disc cu autograful artistului
si vei afla chiar de la Stefan Banica vestea excursiei la Munchen.

1Daca nu esti din Bucuresti, cheltuielile de drum pana in Capitala si cazarea sunt asigurate de noi. Castigatorii pot fi numai persoane care locuiesc in Romania, dar in baza de date Super-love se pot inscrie iubitori ai muzicii lui Stefan Banica din intreaga lume.



Etapa a 2-a

A doua etapa incepe odata cu lansarea pe piata a albumului "Super-Love" si va dura pana pe 1 decembrie 2010. Etapa a doua e destinata celor care vor detine albumul “Super-Love” pana in decembrie 2010 si, totodata, se vor fi inscris in baza de date Super-Love. In formularul de inscriere existent in acest moment se va adauga, in aceasta a doua etapa a concursului, o singura rubrica: seria si numarul unic de pe discul “Super-Love”. Fiecare disc va contine o holograma cu o serie si cu un numar unic de identificare care, impreuna cu datele personale completate corect, ne vor ajuta sa validam castigatorul. Asadar, iubitorii muzicii lui Stefan Banica din acest “fan-club online”, care se vor inscrie in baza de date Super-Love si vor detine albumul cu acelasi nume, conditie obligatorie, vor avea sansa de a castiga MARELE PREMIU. Numele castigatorului va fi extras chiar in timpul Concertului Extraordinar de Craciun, difuzat la televiziune, dintre cei 3 finalisti desemnati, prin tragere la sorti, cu 2 saptamani inainte de inceperea concertelor. Finalistii desemnati vor trebui sa aiba in posesie si sa prezinte pentru validare discul "Super-love" cu seria si numarul de pe holograma cu ajutorul carora s-au inscris in etapa a doua a campaniei Super-love.

Afla aici care este MARELE PREMIU al campaniei Super-Love.

Daca vrei sa fii parte din prima mare baza de date a oamenilor indragostiti de muzica lui Stefan Banica si uniti prin traditia concertelor sale extraordinare de Craciun, apasa butonul Inscriere si completeaza datele tale.

Daca nu doresti sa te inscrii acum in baza de date Super-Love, apasa butonul Intra direct in site-ul oficial.

Informatiile pe care le vei scrie despre tine in formularul de inscriere raman confidentiale, cu exceptia mesajelor catre Stefan Banica si a fotografiilor incarcate de tine pe site. Poti trimite o fotografie de cuplu sau una facuta de tine care sa exprime sentimentul de dragoste.2
Alte informatii legate de confidentialitatea informatiilor si regulamentul concursului gasesti la pagina Inscriere.

2 Organizatorul campaniei si administratorul site-ului nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul si calitatea imaginilor postate pe site. Persoanele care realizeaza operatiuni de postare (up-load) a unor imagini pe site declara ca inteleg ca poarta intreaga responsabilitate asupra continutului si calitatii imaginilor. Niciun fel de responsabilitate, inclusiv dar fara a se limita la drept de autor, protectia portretului ori raspundere civila delictuala nu poate fi atrasa din partea organizatorului campaniei ori administratorului site-ului fata de cele de mai sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu